Domácí sádlo

07.10.2017

Velmi důležité je, mít sebou domácí sádlo a ještě lepší, škvarkovou pomazánku. Sádlo namažete na chleba, na zadek, suchou kůži, popraskané rty a nebo na pánev. My měli škvarkovou pomazánku, tu jsme snědli během prvních 14 dnů a pak se vrhli na sádlo. Nepotřebujete nic jiného. Jen na dochucení sůl, pepř a pokud máte, jsou dobré okurky. 

My si sádlo mažeme na svačinu nebo večeři. Je to náš dobrý přítel. Na dochucení jsme použili nať z cibule, ktetou jsme si natrhali na poli a to byla fakt pecka. Ach sádlo, až nebude, bude nám smutno... :)

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky